ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαρίτου:”Διχασμένος αν έπρεπε να δοθεί ο τίτλος”

Στο Sports 1 και την εκπομπή “12 και γκολ” μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας μας Ανδρέας Χαρίτου:.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

Για την τοποθέτηση του Νεόφυτου Λάρκου πως η ΟMONOIA ό,τι κέρδισε ήταν στον αγωνιστικό χώρο: “Είναι η ουσία. Η Ομόνοια ήταν στην πρώτη θέση, έδειξε σταθερότητα. Είχε κάνει και τα λάθη της αλλά ήταν πιο σταθερή και είχε τον καλύτερο απολογισμό. Έστω και στις λεπτομέρειες ήταν πρώτη. Θα ήθελα να μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους μετά από αρκετό καιρό”

“Είμαι διχασμένος για το αν έπρεπε να δοθεί ο τίτλος. Η ιστορία θα γραφόταν αλλά μέσα σου θα ένιωθες δεν το κέρδισες στο γήπεδο σε ολόκληρο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά είχε τις περισσότερες ελπίδες η ομάδα. Είχε τον κόσμο, τον ενθουσιασμό. Το ΓΣΠ θα ζούσε μεγάλες στιγμές. Θα έσπαζε και το ρεκόρ των φιλάθλων. Σημασία έχει πως τα δεδομένα επέβαλαν να σταματήσει το πρωτάθλημα”

Για τους Φαμπιάνο και Ουζόχο: “Ευχής έργο θα ήταν να έμεναν και οι δύο. Έδειξαν πως είναι σπουδαίοι τερματοφύλακες. Είναι δύσκολο να κρατήσεις μια τέτοια δυάδα γιατί πρέπει να παίζουν. Ο Παναγή είναι επίσης μια αξιόπιστη λύση. Πιστεύω ο Φαμπιάνο θα ήταν πιο καλή επιλογή για να παραμείνει. Ο Φαμπιάνο είναι έμπειρος τερματοφύλακας, αυτό έδειξε. Θεωρώ η εμπειρία και η ηλικία του είναι ιδανική για τερματοφύλακα”

Για την πολιτική της Ομόνοιας με τον Παπασταύρου: “Δείχνει ότι μπορεί να επανέλθει στην κορυφή. Λειτουργεί άψογα και με πλήρη επαγγελματισμό η ομάδα. Η ομάδα έχει διεκδικητικότητα και φωνή. Αυτό ζητά και ο κόσμος”

Αρχειο