ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΟΥΤΣΑΛ

Δυνατότητα για 1900 θεατές την Πέμπτη στο στάδιο Ελευθερία

Το ανώτατο όριο των 1900 θεατών – βάση της σχετικής νομοθεσίας – ορίστηκε για τον αγώνα φούτσαλ της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, μετά την Αστυνομική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/03).
Συγκεκριμένα, έχουν εκδοθεί 1300 εισιτήρια που αφορούν τη Νότια εξέδρα του σταδίου (Αμμόχωστος – απέναντι από την κεντρική) και άλλα 300 εισιτήρια για τη Βόρεια εξέδρα (Κερύνεια – κεντρική), ενώ οι υπόλοιπες θέσεις αντιστοιχούν σε προσκλήσεις και εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος.
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, ενώ στην κατοχή τους εισιτήρια έχουν και τα μέλη της Επιτροπής Φούτσαλ. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.
Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.
Καλείται ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως προσέλθει έγκαιρα στο στάδιο, για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας, καθώς θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φίλαθλο, ανεξαρτήτου ηλικίας, που δεν θα έχει στην κατοχή του εισιτήριο.
* Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015, στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 20:30, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αρχειο