ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφθασε η στιγμή, το αξίζει…

Τα προηγούμενα χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε δύσκολα από κάθε άποψη. Σαφώς και το οικονομικό ήταν ο κύριος λόγος που δεν της επέτρεπε να κάνει το αποφασιστικό βήμα προς τα πάνω αλλά και η κακή διαχείριση. Πλέον, με την παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην προεδρία και με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, όλα είναι αλλιώς…

Αυτό που λέμε, βάσει και της φετινής παρουσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ότι, ωρίμασε και έφθασε η στιγμή ανάμεσα στα τόσα άλλα θετικά, να πανηγυρίσει και επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Μια επιτυχία που αγνοεί σχεδόν επτά χρόνια, από τις 6 Απριλίου 2013. Ναι, φέτος έχει τις δυνατότητες και γενικά όλο το πακέτο για να βάλεις τέλος σ’ ένα εφιαλτικό σερί.

Η προσοχή αμέσως μετά την επιτυχία επί του Παραλιμνίου επικεντρώθηκε στο ντέρμπι της Καθαρής Δευτέρας απέναντι στον Αποέλ. Έχει πολλά να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ απ’ αυτό το παιχνίδι και στο «Ηλίας Πούλλος» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πετύχουν. Με πιθανή επιτυχία, η ομάδα του Μπεργκ θα στείλει ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα ότι επέστρεψε και είναι ικανή για σπουδαία πράγματα.

Παίζει την καλύτερη μπάλα, παρουσίασε πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά σε ντέρμπι, είναι μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή. Τώρα έφθασε και η ώρα να νικήσει τον «αιώνιο» αντίπαλό της. Θα είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα για επιστροφή της στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί, μένει να δουλέψει καλά στον αγωνιστικό χώρο και να αντιμετωπιστεί ισότιμα. Τώρα είναι η ώρα!

Αρχειο