ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέργκ:”Είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε”

«Είμαστε χαρούμενοι με τo αποτέλεσμα, χαρούμενοι που σκοράραμε. Έπρεπε να είχαμε ένα πέναλτι στο δεύτερο μέρος, είναι εύκολο να το δεις στο ριπλέι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και χρειάστηκε να αμυνθούμε πολύ καλά για να μείνουμε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το κάναμε. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι με την μπάλα για να μην αμυνόμαστε τόσο πολύ αλλά είναι μέσα στη διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας και είναι ένα καλό ξεκίνημα για μας. Πρέπει να πω ότι βλέποντας το βίντεο της φάσης με τον Μποτεάκ, είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί δεν κερδίσαμε το πέναλτι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές δυστυχώς. Δεν υπήρχε VAR εδώ. Με τον Ολυμπιακό υπήρχε VAR αλλά και πάλι δεν πήραν την σωστή απόφαση. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι, με την νοοτροπία που δείξαμε.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παράξενο άθλημα. Μπορείς να κερδίσεις κάποιες φορές μία ομάδα που είναι καλύτερη από εσένα, ακόμη και όταν δεν είναι οι πιθανότητες μαζί μας όπως σήμερα πάντα πάμε για τη νίκη. Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε ένα οφσάιντ με τον Κακουλλή που έβγαινε με τον τερματοφύλακα και δεν ήταν οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά ο Φαμπιανό δεν έκανε την μεγάλη επέμβαση γιατί οι παίκτες στην άμυνα, ο Λανγκ, ο Λούφτνερ, ο Λέτσγιακς, ο Χούμποτσαν, ο Γκόμες ήταν εκπληκτικοί. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν παραπονιόμαστε. Δεν είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο και χρειαζόμαστε δίκαιες, φυσιολογικές αποφάσεις. Με τον Ολυμπιακό μας δόθηκε πέναλτι που δεν ήταν μετά από 70 λεπτά που ήμασταν στο 0-0, σήμερα δεν πήραμε ένα καθαρό πέναλτι. Ξέρω πως είναι δύσκολο για τους διαιτητές και θα γίνονται λάθη από τους διαιτητές, τους παίκτες, τους προπονητές. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Απλά λέω ότι είναι πολύ εκνευριστικό όταν παλεύεις τόσο πολύ και δεν παίρνεις ένα πέναλτι που ήταν. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν παίρνουμε σφύριγμα και δεν θα είναι η τελευταία στην ποδοσφαιρική μας… ζωή. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια».

«Δεν αλλάζει κάτι ο βαθμός. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ, η Γρανάδα και η Αϊντχόφεν φυσιολογικά είναι ένα βήμα πιο πάνω από εμάς όμως μια ομάδα που ίσως είναι λίγο πιο πίσω, μπορεί να κερδίσει. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο δεν νιώθουμε κατώτεροι. Είναι το καλύτερο για μας γι’ αυτό επιλέξαμε να παίξουμε από τα άκρα. Είχαμε ένα πέναλτι με αυτό τον τρόπο. Λάβαμε αυτή την απόφαση γιατί μας ταιριάζει περισσότερο».

Αρχειο