ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμείς προειδοποιήσαμε για τη χθεσινή σφαγή στο Παφιακό! Ο Λαγιέκ λειτούργησε ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Πρέπει επιτέλους να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και η κάθαρση να μην είναι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη! Την ημέρα της σύλληψης Μασιά και Κωνσταντίνου, το ΟΜΟΝΟΙΑ24 προχώρησε σε μία μεγάλη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που την επόμενη ημέρα έγινε και αντικείμενο χρήσης όλων των αθλητικών σάιτ. Δεν είδαμε όμως να συγκινηθεί ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε καν οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν ψες!!! Είχαμε γράψει λοιπόν πως ενώ Πάφος και Απόλλωνας ήταν αναγκασμένοι να αγωνιστούν με το ίδιο φύλλο αγώνα και άρα με τους ίδιους διαιτητές και παρατηρητές, ο κ. Λαγιέκ προχώρησε σε αυτόβουλη αλλαγή παρατηρητή…

Εφόσον λοιπόν ο Λαγιέκ παράτυπα το έκανε, γιατί  δεν καλέστηκε ακόμη να δώσει εξηγήσεις από την ΚΟΠ. Και επειδή πρόκειται για παρανομία θα πρέπει να βρεθεί ακόμη και μπροστά στη δικαιοσύνη, για να ξεκινήσει επιτέλους να καθαρίζει ο στάβλος!

Έχουμε την πεποίθηση πως ο Νικολάου χθες ήταν απλά ο εκτελεστής (για πολλοστή φορά φέτος) μίας καλοστημένης προσπάθειας. Από τη στιγμή που χειροπιαστά πλέον, ο αρχιδιαιτητής άλλαξε τον παρατηρητή για να αφήσει τον Νικολάου ανενόχλητο να διαπράξει το έγκλημα, τότε είναι ξεκάθαρο πως αν ο Απόλλωνας θέλει να καταγγείλει κάτι έχει μπόλικο υλικό και στοιχεία.

 

 

Αρχειο