ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπόδιο και στα μεταγραφικά ο κορωνοϊός…

Το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές ότι τις συνέπειες της πανδημίας που βιώνουμε θα τις βλέπουμε συνέχεια μπροστά μας… Δεν θα μπορούσε το κεφάλαιο μεταγραφές να μην επηρεαστεί και αυτό από την όλη κατάσταση. Σίγουρα και η ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει όλα τα δεδομένα υπόψην που αφορούν τον κορωνοϊό για δύο λόγους.

Αρχικά, είναι ανησυχητικό ότι υπάρχουν Ευρωπαικές χώρες που αυτή τη στιγμή καλπάζουν τα κρούσματά τους και υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσουν εκ νέου lockdown. Αυτή η εξέλιξη αυτόματα αποκλείει ίσως κάποιες επιλογές από χώρες με αυξημένα κρούσματα που ίσως τα περιοριστικά μέτρα δεν αφήσουν πιθανό μεταγραφικό στόχο να έρθει Κύπρο.

Ταυτόχρονα είναι και το γεγονός της καραντίνας. Αν ο παίκτης προέρχεται από χώρα κατηγορίας Β και Γ και υπόκειται σε καραντίνα τότε μαθηματικά δεν θα προλάβει να ενσωματωθεί με την ομάδα ενόψει επίσημων υποχρεώσεων στις 18 Αυγούστου. Είμαστε σχεδόν στα μέσα Ιουλίου και πιθανός στόχος που θα υποχρεώνεται με καραντίνα 15 ημερών σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τα πιο πάνω είναι υπαρκτά εμπόδια και θα προσμετρήσουν δυστυχώς και αυτά στις επιλογές που θα γίνουν από την ομάδα προγραμματισμού.

Αρχειο