ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλαθλού: “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ για νέες νίκες πάμε..”

Δύσκολο το παιχνίδι που έχει να δώσει η Ομόνοια σήμερα και μεγάλος ο αντίπαλος της. Όμως, πιστεύω ότι οι πράσινοι παίκτες θα ανταποκριθούν στη μεγάλη σημερινή πρόκληση που έχουν μπροστά τους και θα πάρουν το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. 

Η Ομόνοια θα παρατάξει απέναντι στην Αελ τους δύο πολύ δυνατούς κεντρικούς αμυντικούς της, Λανκ και Λούφτνερ. Στο αριστερό άκρο θα είναι ο Λέζιακς και στο δεξί είτε ο Χούμποτσαν είτε ο έλληνας παικταράς και αγαπημένος Μαυρίας.  Πιο μπροστά από αυτούς, θα είναι ο Βίτορ. Αυτοί, μαζί με το Ματ και τα άλλα παιδιά που θα κληθούν να αγωνιστούν, θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να αποδράσουμε ζωντανοί από το Τσίρειο.  Είμαι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρουμε.

Στη σημερινή μάχη στη Λεμεσό θα δώσει ισχυρό παρόν και ο Πράσινος Λαός, ο ισχυρός και δωδέκατος παίκτης της Ομόνοιας, η αιχμή του Πράσινου Βέλους. Σήμερα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, αρκετά άτομα από το Παραλίμνι, τη Δερύνεια, το Ξυλοφάγου, την Πύλα, την Ορμήδεια, τα Λιβάδια, την Αραδίππου, τη Δρομολαξιά, το Κίτι και τη Λάρνακα θα πάνε στη Λεμεσό για να δουνε από κοντά και να στηρίξουν με θέρμη τους πράσινους παίκτες.  

Όσο αφορά τους πρωτευουσιάνους, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Αρκετοί θα ξεκινήσουν απευθείας για Λεμεσό δύο ώρες (περίπου) πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.  Άλλοι, θα πάνε πιο έγκαιρα στην ωραία Λεμεσό για καφεδάκι, φαγητό και μετά θα πάνε στο Τσίρειο για να στηρίξουν την Ομόνοια. Αρκετοί Λευκωσιάτες όμως, θα πάνε πρώτα εκδρομή στις Ορεινές Περιοχές (Πελέντρι, Κακοπετριά, Πλάτρες, Όμοδος, Τρόοδος, Πρόδρομο) και δύο ώρες περίπου πριν την έναρξη του παιχνιδιού, μαζί με τους Ομονοιάτες των Ορεινών περιοχών, θα οδεύσουν, κατηφορίσουν προς τη Λεμεσό. Ο δρόμος Πλατρών-Λεμεσού αναμένεται να έχει αυξημένη τροχαία κίνηση σήμερα μετά το μεσημέρι.

Η Πάφος είναι πιο κοντά στη Λεμεσό παρά τη Λευκωσία επομένως αναμένεται ότι αρκετοί Ομονοιάτες από την Πάφο θα πάνε στη Λεμεσό για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους υπόλοιπους για να σπρώξουν την Ομόνοια στη νίκη. Τέλος, είναι βέβαιο, 100%, ότι πάρα πολλοί λεμεσιανοί Ομονοιάτες θα πάνε στο Τσίρειο έγκαιρα για να υποδεχτούν την Ομόνοια και τους Ομονοιάτες που θα έρθουν στη Λεμεσό από τις άλλες πόλεις.

Καλή τύχη Ομόνοια. Προσοχή στους δρόμους!

Κατερίνα Βασιλείου

Αρχειο