ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα γκολ κι ας είναι στο 80’ και όλα γίνονται…

Το 0-2 στο «Καραϊσκάκης» μπορεί να φαντάζει μεγάλο να ανατραπεί αφού ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία. Είναι, πλέον, περιορισμένες οι πιθανότητες για την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσει αμαχητί. Αντιθέτως, με τον Μπεργκ στον πάγκο της έδειξε να παλεύει μέχρι τέλους, να διεκδικεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό θα κάνει και το βράδυ της Τρίτης στο ΓΣΠ. Θα το παλέψει και ό,τι βγει…

Εφόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε θέση να διατηρήσει το μηδέν παθητικό, κάτι που έκανε μέχρι το 69’ στο «Καραϊσκάκης» και αν δεν ήταν το πέναλτι σε μια φάση που προηγήθηκε φάουλ ίσως να μην δεχόταν γκολ, τότε έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει. Με ένα γκολ, ακόμη και στο 80’ της αναμέτρησης, θα είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Γιατί, έστω κι αν θα απομένουν 10-15 λεπτά, θα είναι σε θέση να ασκήσει πίεση και να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Ναι, όλα είναι υποθετικά, όμως έτσι έχουν τα δεδομένα. Με ένα γκολ, όλα γίνονται!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από σήμερα επικεντρώνεται στον επαναληπτικό της Τρίτης. Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Μπεργκ αρχίζουν την προετοιμασία τους. Έχουν ένα τετραήμερο για να παρουσιαστούν όσο το καλύτερο έτοιμοι και αποφασιστικοί για την ανατροπή. Ο Σενέ κρίνεται ως αμφίβολος. Εάν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί υπάρχουν οι επιλογές των Κακουλλή και Ντούρις. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό πλάνο του Μπεργκ. Όποιοι κι αν κληθούν να αγωνιστούν, είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνατοτήτων τους για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Όπως είπε και ο Νορβηγός προπονητής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στον Πειραιά, «θα είναι δύσκολο, όχι όμως αδύνατο».

Αρχειο