Πανέτοιμη παρουσιάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες απέναντι στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ (20:00). Μετά τις νίκες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ, Πάφο και Καρμιώτισσα, η ομάδα του Μπεργκ θέλει να κλείσει το 2020 με άλλη μια επιτυχία, την τέταρτη συνεχόμενη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στα καλύτερά της, το «φώναξε» και στα τρία ματς που προηγήθηκαν και θέλει να κάνει το ίδιο σήμερα.
Απέναντι σε Πάφο και Καρμιώτισσα, βάσει και των απουσιών, ο Μπεργκ παρουσίασε την ίδια ενδεκάδα. Και το ερώτημα που τίθεται είναι, εάν θα τη διατηρήσει για τρίτο σερί ματς. Από τη στιγμή που ο Τζιωνής βρίσκεται στην αποστολή και προπονήθηκε κανονικά, είναι πολύ πιθανό. Από την άλλη, είναι έτοιμος ο Μποτεάκ και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Και πώς να μην το κάνει, αφού πρόκειται για τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή του ρόστερ.
Εάν, λοιπόν, ο Μπεργκ επιλέξει τον Γάλλο για το αρχικό σχήμα, τίθεται το ερώτημα ποιος θα μείνει στον πάγκο. Αυτό ίσως κριθεί από την ετοιμότητα του Τζιωνή. Εάν ο διεθνής άσος μείνει στον πάγκο, ο Μποτεάκ θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης και θα μετακινηθεί ο Τιάγκο αριστερά. Το σενάριο, πάντως, να αρχίσει με την ίδια ενδεκάδα είναι το επικρατέστερο και να έχει ένα δυνατό χαρτί, τον Μποτεάκ, στον πάγκο. Εκτός κι αν ο Νορβηγός προπονητής θελήσει να εκπλήξει με κάποιες άλλες επιλογές. Δεν υπολογίζονται οι Φαμπιάνο, Κυριακίδης, Λούφτνερ και Ντούρις. Ο Μαυρίας επέστρεψε στην αποστολή.
Με τη λογική να αρχίσει με την ίδια ενδεκάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί με τον Παναγή κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέσγιακς. Στη μεσαία γραμμή, οι Κούσουλος, Γκόμεθ και Παπουλής ως επιτελικός. Στην επίθεση, δεξιά ο Τιάγκο, αριστερά ο Τζιωνής και στην κορυφή ο Ασάντε.