ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερο φιλικό σε 24 ώρες με τη… “δεύτερη” ενδεκάδα!

Δεύτερο φιλικό σε 24 ώρες για την ΟΜΟΝΟΙΑ με την Ουγγρική ZTE στο Στάδιο Αμμόχωστος στις 19:00 απόψε. Επιστροφή λοιπόν από την Αθήνα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και ξανά στη μάχη των φιλικών.

Ο Χέννινγκ Μπεργκ προφανώς θα αλλάξει εντελώς σχηματισμό και πρόσωπα σε σχέση με το χθεσινό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η ετοιμότητα ολόκληρου του ρόστερ είναι εξέχουσας σημασίας για το δύσκολο πρόγραμμα της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο προπονητής χρειάζεται να στηρίζεται σε όλο και περισσότερα πρόσωπα.

Αναμένουμε λοιπόν πλούσιο Κυπριακό στοιχείο σήμερα στο αρχικό σχήμα καθώς και αρκετά νεαρά παιδιά. Η απόδοση τους απέναντι σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Ουγγαρίας έχει τη δική της σημασία.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το ρόστερ μας φέτος θα πρέπει να έχει τέτοιο βάθος που να βγαίνουν δύο ενδεκάδες, ή αλλιώς 2 πάικτες σε κάθε θέση. Από τις 18 Αυγούστου και για περίπου 1μιση μήνα σχεδόν κάθε τρεις ημέρες θα υπάρχει παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ και σχεδόν ΟΛΑ ντέρμπι… Δεν βγαίνει χωρίς ισχυρό και ποιοτικό βάθος αυτό το πρόγραμμα μετά από όσους μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση.

Αρχειο