ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρ. Επιτρ Δεοντολογίας και Αθλητισμού: “Τεράστιο το πρόβλημα διαφθοράς! Η επιτροπή θα εξετάσει το υλικό των Ισπανικών αρχών”


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: https://dialogos.com.cy

Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου και ο πρώην Πρόεδρος της Αγίας Νάπας Κώστας Ηλία θα κληθούν να δώσουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Αθλητισμού όσα στοιχεία διαθέτουν σε σχέση με τα όσα οι ίδιοι κατήγγειλαν για κακώς έχοντα στο ποδόσφαιρο δήλωσε με παρέμβαση στον Άστρα ο Πρόεδρος της Επιτροπής, νομικός Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Από την ίδια επιτροπή, είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους δεν θα εξαιρεθούν άλλοι παράγοντες και τόνισε χαρακτηριστικά ότι αυτοί που πρέπει να σεβαστούν τα σωματεία είναι πρωτίστως αυτοί που τα διοικούν.

 Τόνισε ότι το πρόβλημα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο είναι τεράστιο και διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν εκπτώσεις στις αποφάσεις της Επιτροπής. Επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες είτε μπούμε σε ονοματολογία είτε όχι και εάν προκύψει ασυμβίβαστο για οποιονδήποτε, τότε αυτός θα ελεγχθεί.

Στις επόμενες συνεδρίες η επιτροπή θα εξετάσει το υλικό της υπόθεσης την οποία εξετάζουν οι ισπανικές αρχές για στημένους αγώνες.

Αρχειο