ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος να καταθέσει ο Πρόεδρος όταν έρθει στην Κύπρο

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το αν θα καταθέσει τα στοιχεία για την διαφθορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο:

Στείλαμε τον φάκελο στην UEFA και την FIFA. Δεν θέλω να σχολιάσω αν υπάρχει ανταπόκριση . Περιμένουμε κάποιες αποφάσεις για να τοποθετηθούμε.

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο δεν αφορούν μόνο την UEFA αλλά ολόκληρό το κράτος. Θεωρώ ότι οι αρχές πρέπει να επιδιώξουν να βελτιώσουν τα κακώς έχοντα στο άθλημα. Πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Είναι ευθύνη τους για να υπάρχει καθαρό ποδόσφαιρο στην Κύπρο.

Αυτά που θέλουμε να κάνουμε, και αυτά που θέλουν να κάνουμε τα εμπόδισε η πανδημία. Θα γίνουν όλα. Βέβαια αυτά που θα πω δεν είναι πρωτόγνωρα. Όλοι τα ξέρουν και όφειλουν να τα ψάξουν, να το διερευνήσουν και να καθαρίσουν το άθλημα. Η πανδημία δεν βοήθησε στο να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Πρέπει όμως να ξεκινήσει γιατί τα πράγματα με τα οικονομικά προβλήματα που θα προκύψουν τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα. Όταν έρθω στην Κύπρο θα πάω να καταθέσω τα στοχεία στην Αστυνομία

Για το αν υπάρχουν ανησυχίες…

Υπάρχουν ανησυχίες ναι… Όχι για εμένα, αλλά για τους ανθρώπους που μας έδωσαν τα στοιχεία. Το κράτος οφείλει να δώσει προστασία σε αυτούς τους ανθρώπους για να νιώσουν ασφαλείς να μιλήσουν.

Αρχειο