ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι κι αλλιώς θα ήταν δύσκολο το πρόγραμμα….

Μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος γίνεται μεγάλη συζήτηση για το δύσκολο πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι τόσα συνεχόμενα ντέρμπι στις πρώτες έξι αγωνιστικές δεν τα περιμέναμε όμως από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει Ευρωπαϊκά παιχνίδια γνωρίζαμε εξ αρχής ότι έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμα θα ήταν δύσκολο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή χρειάζεται σκληρή δουλειά έτσι ώστε να αντεπεξέλθει στα πολλά συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια. Από την άλλη χρειάζεται και βάθος. Κι αυτό ακριβώς θα το κρίνουν οι επιλογές που θα γίνουν αυτό το διάστημα από τον Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργατές του.

Ήδη η απόκτηση Παπουλή και Κίκο δίνουν έξτρα επιλογές στον Μπέργκ, καθώς πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν κενά και να δώσουν λύσεις. Το στοίχημα είναι οι επόμενες 2-3 προσθήκες που θα γίνουν να έχουν ακριβώς αυτά τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του γεμάρτου και απαιτητικού προγράμματος αγώνων.

Αρχειο