ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι θα έρθει η πρόκριση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανττιμετωπίζει σε λίγα 24ώρα την Αραράτ Αρμενίας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League και όπως αντιλαμβάνεστε η αγωνία κορυφώνεται καθώς όλοι μας θέλουμε η ομάδα μας να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση. Τον αντίπαλο της ομάδας μας τον αναλύσαμε ουκ όλιγες φορές, όμως από την άλλη χρειάζεται να επαναλάβουμε ακρετές φορές ότι το παιχνίδι της 19ης Αυγούστου κρύβει πολλές παγίδες τις οποίες πρέπει να αποφύγουμε.

Πρώτα από όλα μιλάμε για ένα μονό παιχνίδι το οποίο μπορεί να κριθεί από μια λεπτόμερεια από μια άτυχη ή τυχερή στιγμή. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι συγκεντρωμένη για 90 λεπτά με τα λάθη (ατομικά ή ομάδικά) να απαγορεύονται.

Από εκεί και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει κάτω από τις ιδιόμορφες συνθήκες του κορωνοϊού σε μια χώρα με πολλά κρούσματα και σίγουρα η ψυχολογία θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να προετοιμαστούν έτσι ώστε να παραμείνουν ήρεμοι και ψυχραίμοι καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού και την παραμονής στην Αρμενία.

Τέλος απέναντι μας έχουμε ένα αντίπαλο που δεν είναι φόβητρο. Παρόλα αυτά πρόκειται για μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι τις 14 Ιουλίου, και πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το νέο πρωτάθλημα. Άρα λοιπόν ο βαθμός ετοιμότητας τους είναι μεγάλος σε σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία έχει να δώσει επίσημο αγώνα από τον περασμένο Μάρτη.

Όλα τα πιο πάνω δεν τα γάφουμε όυτε για να πανικοβάλουμε κανέναν αλλά ούτε και για να σπείρουμε το αίσθημα του πανικού. Τα γράφουμε μόνο και μόνο για να τονίσουμε πόσο έτοιμοι και πόσο υποψιασμένοι πρέπει να ταξιδέψουμε στην Αρμενία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί και πρέπει επιβεβαιώσει τον τίτλο της. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Χένινγκ Μπέργκ θα προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνουν το αυτονόητο στην Αρμενία. Να φέρουν την πρόκριση στον πράσινο λαό!

Αρχειο