ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευχαριστούμε Κύριε Μπέργκ

Η σημερινή νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, ήταν μια άλλη νίκη του προπονητή της ομάδας μας….Ο Χένινγκ Μπέργκ παρουσιάσε μια ομάδα με πλάνο, τακτική, ψυχή, πάθος, θέληση…. Γνώριζε ότι κάτω από τα δοκάρια του είχε έναν άπειρο τερματοφύλακα, και φρόντισε να οχυρώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, με αποτέλεσμα για 90 λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί αμυντικά άψογη. Παράλληλα γνώριζε ότι για να διασπάσει την ψηλή άμυνα του αντιπάλου του, έπρεπε να παίξει με την μπάλα κάτω, κάτι που έπραξε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Γράψαμε ουκ ολίγες φορές για τα αρνητικά και τα θετικά αυτού του πολύ ιδιόμορφου, όμως ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ προπονητή. Ο κύριος Μπέργκ με την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ αποδεικνύει ότι όταν δοθεί χρόνος σε ένα προπονητή να δουλέψει με ηρεμία, μπορεί να περάσει τα θέλω του στους ποδοσφαιριστές του και να τους τα εμπεδώσει.

Αυτό που θέλουμε να πούμε στον κύριο Μπέργκ είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί με την δική του δουλειά και συνεισφορά, επέστρεψε το χαμόγελα στα χείλη του πράσινου λαού, μετά από πάρα πολλά χρόνια!

Αρχειο