ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει τα στοιχεία να φθάσει μακριά

Ο βασικός κορμός διατηρήθηκε και οι προσθήκες στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι περιορισμένες. Άντε να φθάσουν τις πέντε με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα στήθηκε από την περσινή σεζόν και πλέον αυτό που χρειάζεται είναι λίγες πινελιές για να γίνει ακόμη καλύτερη. Οι Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ έκαναν ιδανικές επιλογές και τώρα κινούνται με στόχο να ισχυροποιήσουν το σύνολο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως είναι σήμερα, είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και ικανή να διακριθεί. Πόσο μάλλον όταν προστεθούν ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές. Έχει τα στοιχεία, βάσει του τι παρουσίασε πέρσι, να φθάσει μακριά. Καλή αμυντική συμπεριφορά, εξαιρετικό τερματοφύλακα, μυαλό στη μεσαία γραμμή και ταχύτητα στην επίθεση. Επίσης, έχει σωστή νοοτροπία, τέτοια που απαιτείται για τις μεγάλες ομάδες που θέλουν να φθάσουν μακριά.

Σε αυτά τα στοιχεία θα «χτίσει» η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ, ώστε να δώσει συνέχεια σε αυτό που άρχισε από την περσινή σεζόν. Ο Μπεργκ έδειξε ότι είναι προπονητής που μπορεί να κερδίσει πολλά από τους ποδοσφαιριστές. Αυτός ξέρει τη δουλειά του καλύτερα από τον καθένα. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του είναι δεδομένη όπως και στους ποδοσφαιριστές. Η πράξη δεν είναι μακριά και η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζεται έτοιμη και αποφασισμένη να πετύχει πολλά και να κάνει εκ νέου ευτυχισμένο τον κόσμο της.

Αρχειο