ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει ποιότητα, έχει και ταλέντο

Αυτό που έψαχνε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ματς με το Παραλίμνι το πέτυχε. Καλή παρουσία και κυρίως τη νίκη. Συνδύασε και τα δύο. Ναι, είχε και καλύτερες εμφανίσει στην τρέχουσα σεζόν, όμως προερχόμενη από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ως ένα βαθμό υπήρχε και η πίεση. Γι’ αυτό και η παρουσία της υπό τις περιστάσεις κρίνεται αρκετά καλή. Έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να καθάριζε το ματς από το ημίχρονο. Αλλά αυτό που μετρά είναι ότι, στο τέλος έφθασε στο ευρώ 3-0.

Αυτό που επιβεβαίωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι, διαθέτει μπόλικη ποιότητα. Ναι, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο! Είναι ομάδα συνόλου αποτελούμενη από ποιοτικές μονάδες. Την ίδια ώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ φώναξε ότι έχει και πλούσιο ταλέντο στο ρόστερ της. Το γεγονός ότι, ο Μπεργκ πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία, το επιβεβαιώνει. Μάλιστα, ο 16χρονος Λοΐζου πέτυχε και το παρθενικό του γκολ. Ομάδα με παρόν και μέλλον η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει μόνο μπροστά.

Όπως είπε πολλές φορές ο Μπεργκ, η ΟΜΟΝΟΙΑ εξελίσσεται συνεχώς. Άλλωστε, πρόκειται για ομάδα που χτίστηκε προ μερικούς μήνες από την αρχή. Οι βάσεις τώρα μπήκαν και αφού πέτυχε στις επιλογές της, απομένει να προσθέσει ακόμη περισσότερη ποιότητα και το μέλλον της ανήκει… Σεμνά και ταπεινά όπως κάνει σ’ όλη την φετινή πορεία της, είναι σε θέση να υλοποιήσει τους στόχους της, ίσως και κάτι παραπάνω. Στα δικά της πόδια είναι να το πετύχει. Από την ίδια εξαρτάται…

Αρχειο