ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει τον τρόπο και μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα αποτελέσματά της, δίνουν το δικαίωμα σε όλους στο σύλλογο να πιστεύουν σε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό ματς με την Αϊντχόφεν στο ΓΣΠ (22:00). Έχει τον τρόπο, το επιβεβαίωσε στα παιχνίδια της και μπορεί να πάρει αυτό που θέλει. Μπορεί, γιατί έχει και την ομάδα, τον προπονητή και τη θέληση για διάκριση. Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ικανή απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, ιδιαίτερα στο ΓΣΠ κι ας μην έχει κόσμο.

Ο Μπεργκ, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ανέλυσε τη σημερινή αντίπαλο, την έκανε φύλλο και φτερό. Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει η ομάδα του, όποιοι ποδοσφαιριστές της Αϊντχόφεν κι αν αγωνιστούν, δεν τον παρασύρει το γεγονός ότι έχει απουσίες και είναι έτοιμος βάσει πλάνου να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επιτυχία. Με οδηγό το μηδέν παθητικό και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις δυνατότητες να πετύχει μια σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη. Ναι, δεν είναι και το πιο εύκολο εγχείρημα, όμως θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, να κρατήσει και να κυκλοφορήσει μπάλα, να δείξει στον αντίπαλό της ότι δεν τον φοβάται. Με πίστη στις δικές της δυνατότητες, προσήλωση στο στόχο, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, μπορεί να κάνει την Ευρώπη να παραμιλά. Και κακά τα ψέματα, το σημερινό αποτέλεσμα ενδέχεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό πως θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τα επόμενα παιχνίδια στον όμιλο. Γιατί, τρώγοντας έρχεται η όρεξη και αν απόψε πάρει το θετικό αποτέλεσμα, τότε θα κυνηγήσει το όνειρό της, κι ας ο πρώτιστος στόχος είναι το πρωτάθλημα, όπως τόνισε εκ νέου ο Μπεργκ.

Αρχειο