ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάνος, Χούμποτσαν και Ορτέγκα διέψευσαν τις ανησυχίες μας και δικαίωσαν τον Μπέργκ

Είναι φυσιολογικό με την εξέλιξη των πραγμάτων να γίνεται πάρα πολλή συζήτηση όσον αφορά τις αλλαγές του προπονητή της ομάδας μας Χένινγκ Μπέργκ, και το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία για μεγάλο διάστημα, αφού δεν παίρνουν ευκαιρίες. Από αυτό το γεγονός δημιουργούνται δίκαια φόβοι, ότι όταν χρειαστεί να αγωνιστούν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Βέβαια υπάρχει και άλλη σχολής σκέψης που λέει ότι  ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται συστηματικά όταν του δοθεί η ευκαιρία θα την αρπάξει από τα μαλλιά. Στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό είδαμε να συμβαίνει μέχρι στιγμής και ελπίζουμε να συνεχιστεί και στο μέλλον. Κι εξηγούμαστε:

Ο Φάνος Κατελάρης προερχόταν από τραυματισμό στην αρχή της σεζόν, όμως ελέω του τραυματισμού του Βίτορ στους αγώνες με Ανόρθωση και Ολυμπιακό αγωνίστηκε ως βασικός και πήγε αρκετά καλά στον ρόλο που είχε ο ίδιος προσωπικά στους συγκεκριμένους αγώνες.

Ο Μίκαελ Ορτέγκα ξεκίνησε ως βασικός στον αγώνα της πρεμιέρας με την Δόξα, και η επόμενη φορά που πήρε φανέλα βασικού ήταν δύο μήνες μετά στον αγώνα με την Άχνα στο Δασάκι. Εκ τότε είναι βασικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μάλιστα δείχνει σε κάθε αγώνα πιο ανεβασμένος.

Ο Τόμας Χούμποτσαν αγωνίστηκε πριν το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ συνολικά περίπου ένα 20λέπτο με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο αιώνιο ντέρμπι πήρε κλήση από τον Μπέργκ για το αρχικό σχήμα, αγωνίστηκε για 90 λεπτά και μαζί με τους Μαυρία και Μποτεάκ ήταν από τους διακριθέντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ως εκ τούτου λοιπόν θεωρούμε ότι οι Μίκου, Κούσουλος, Τζιωνής, Χριστοφή, Περέϊρα, θα πάρουν και αυτοί αργά ή γρήγορα τις δικές τους ευκαιρίες. Στο χέρι τους είναι να φωνάξουν παρόν, και να δημιουργήσουν στον προπονητή τους ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιοι θα αγωνίζονται  κάθε αγωνιστική μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αρχειο