Home » ΡΟΗ » ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ: “ΆΜΕΣΗ απομάκρυνση Σίμου… Άμεση τοποθέτηση Παπασταύρου και Γρηγόρη για ιδιοκτησιακό καθεστώς”
Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ: “ΆΜΕΣΗ απομάκρυνση Σίμου… Άμεση τοποθέτηση Παπασταύρου και Γρηγόρη για ιδιοκτησιακό καθεστώς”

Έντονη ανακοίνωση των οργανωμένων συνόλων των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά την τελευταία ντροπιαστική ήττα από το Αποέλ:

Το ρεζίλεμα από τον αιώνιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!!
Η ομάδα μοιάζει παρατημένη αγωνιστικά και στελεχωμένη από αρκετούς ανίκανους ποδοσφαιρικά και διοικητικά ανθρώπους. Αυτό πλέον μας προκαλεί αηδία.
Το καλοκαίρι, ενώ εμείς βλέπαμε και φωνάζαμε για τα λάθη, επιλέξαμε να σας δείξουμε εμπιστοσύνη. Στηρίξαμε από την αρχή της χρονιάς, πιστεύοντας στο θαύμα, παρόλο που το προδιαγραφόμενο αποτέλεσμα ήταν μπροστά στα μάτια μας.
Μετά την πρόκριση επί της Γάνδης, θεωρείσατε όλοι πως το έργο και η δουλειά σας για φέτος έχει ολοκληρωθεί. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ σας ακολούθησε παντού πίστα, σε όλα τα πέταλα εντός και εκτός συνόρων, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τα πανάκριβα εισιτήρια.
Αν είστε με την ιδέα “κύριοι” ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είσαστε εσείς, τότε γελιέστε. Ο Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας είναι ο κόσμος του και ΜΟΝΟ. Αυτό τον κόσμο που τον έχετε δίπλα σας μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι τον θέλετε μόνο για την τσέπη σας. Μάλλον ήρθε ο καιρός να τον δείτε και απέναντι σας.
Μάθατε να ρίχνετε τις ευθύνες σε άλλους όπως προπονητές, γυμναστές και τεχνικους διευθυντές. Ξεχάσατε όμως πως εσείς τους προσλάβατε.
Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχεις εσύ κ. Παπασταύρου. Ανίκανοι ανθρώποι να τυγχάνουν της πλήρης στήριξης σου ενώ αποδεδιγμένα δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν απολύτως τίποτα.
Ότι έχετε κτίσει εσείς οι ίδιοι, με τις επιλογές σας το οδηγείτε στον γκρεμό και σιγα σιγα γράφουμε τις χειροτερες σελιδες της ιστορίας μας. Τα βράδια μας έχουν γίνει μαύρα και εσάς δεν ιδρώνει το αυτί σας.
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ. Εμείς δεν είμασταν ούτε πρόκειται να γίνουμε υπάλληλοι κανενός, παρά μόνο ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ στρατιώτες αυτής την Ιδέας.
Πάμε τώρα στους μισθοφόρους παίχτες, οι οποίοι εκ των αποτελεσμάτων δεν έχουν ιδέα που βρίσκονται. Από την αρχή της σεζόν βλέπουμε παίχτες να επιλέγουν τα παιχνίδια που θα παίξουν και τα παιχνίδια που θα είναι αδιάφοροι. Αυτά συμβαίνουν διότι στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τους μεταφέρει τι πραγματικά είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Όταν αγωνίζεσαι στην ιστορικότερη ομάδα της Κύπρου, σε κάθε παιχνίδι απαιτούμε πάθος για το τρίποντο, ανεξαρτήτος αντίπαλου. Ο Λαός θέλει και απαιτεί να φτύνετε αίμα στον αγωνιστικό χώρο για την νίκη και όχι να κατεβαίνετε σε ένα αιώνιο ντέρμπι χωρίς θέληση, νεύρο, πείσμα καί χωρίς ίχνος πάθους για νίκη.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΧΘΕΣ.
Υ.Γ Αναμένουμε ΑΜΕΣΑ τις παραιτήσεις όσων δεν μπορούν να ανταποκριθούν γι’αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο. Ξεκινόντας από αυτούς που διοικούν την ομάδα, μέχρι τους παίχτες και όλους όσοι δουλεύουν καθημερινά στο Ηλίας Πούλλος και φέρουν ευθύνη.
Υ.Γ2 Αναμένουμε από τον κ. Παπασταύρου και κ. Γρήγορη να τοποθετηθούν ΑΜΕΣΑ για το ανοιχτό θέμα που έθεσαν προ ημερών για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Συλλόγου.
Υ.Γ3 Απαιτούμε ΑΜΕΣΑ την απομάκρυνση του Ταραπουλούζη ο οποίος απέτυχε παταγωδώς ακόμα μια χρονιά, ενώ εσείς του δίνεται ασυλία.
Υ.Γ4 ΟΜΟΝΟΙΑ σημαίνει φανέλα τιμημένη!
-ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ-

Αρχειο