ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτούνης: «Φαβορί δεν υπάρχουν, πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Φορτούνη στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ:

«Φαβορί δεν υπάρχουν, πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Είμαστε έτοιμοι έχουμε εμπειρία. Το σημαντικότερο είναι να μη δεχτούμε γκολ και μετά να σκοράρουμε ώστε να έχουμε προβάδισμα.

Μου έχει λείψει μια ευρωπαϊκή βραδιά με γκολ. Μακάρι να προχωρήσουμε, να περάσουμε και να κάνουμε τέτοια παιχνίδια.

Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου, πέρασα δύσκολα πέρυσι. Νιώθω πολύ καλά, θέλω να βοηθήσω να πετύχουμε, να συμμετέχω, να είμαι πρωταγωνιστής και να βοηθάω είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός.

Έχουμε καλή εικόνα στα ευρωπαϊκά ματς, ειδικά τα τελευταία χρόνια δείχνουμε χαρακτήρα. Προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε με κάθε αντίπαλο, κάτι πολύ δύσκολο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε ποιότητα κι αυτό λέει ο προπονητής. Να παίζουμε μπάλα ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Μας επηρεάζει η απουσία του κόσμου, στο γήπεδο μας βοηθά πολύ ο κόσμος. Όμως δεν είναι δικαιολογία, πρέπει να παίξουμε για αποτέλεσμα πρόκρισης.

Δεν έχουμε σταματήσει πολύ, αυτό είναι και καλό και κακό. Έχουμε προετοιμαστεί για τα δύο ματς ξέρουμε τι μας περιμένει αναλύσαμε τον αντίπαλο, δείξαμε με Τρίπολη σε καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα ματς».

Αρχειο