ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φωνάζουν στην Λέγκια για την αναβολή του σούπερ καπ

Μπέρδεμα που προκάλεσε μεγάλο σάλο προέκυψε στην Πολωνία σχετικά με την αναβολή του Σούπερ Καπ το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 9 Αυγούστου, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Λέγκια και την κυπελλούχο Κρακοβία. Ο λόγος όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία, ήταν κρούσμα κορωνοϊού στο προσωπικό της ομάδας, το οποίο απέκρυψε η πιθανή αντίπαλος της Ομόνοιας στον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λέγκια λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση μεταξύ των οποίων ανέφερε πως η αναβολή του αγώνα έγινε ώστε να «ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο της εξάπλωσης του ιού σε ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ο πρόεδρος όπως της Ομοσπονδίας, Μπονιέκ (φωτό), «κάρφωσε» την πολωνική ομάδα τονίζοντας: «Ενημερωθήκαμε ότι υπήρξε θετικό κρούσμα σε έναν από τους μασέρ από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Δεν το έμαθα από το διαδίκτυο. Στη Λέγκια είχαν ξεχάσει να τσεκάρουν το αποτέλεσμα του μασέρ, που ήταν μαζί με τους παίκτες από το πρωί μέχρι το βράδυ για εννέα μέρες. Διευκρινίζω ότι δεν μιλάμε για άνθρωπο που υποψιαζόταν ότι είχε τον ιό, απλώς ήταν φορέας και μπορούσε να τον μεταδώσει σε όλους όσοι είχαν επαφή μαζί του. Το να υποκρίνονται ότι δεν έγινε ποτέ και να υποστηρίζουν ότι όλο το προσωπικό είναι υγιές είναι κάτι αηδιαστικό, όπως και το ότι είχαν υποστηρίξει ότι ο μασέρ δεν έχει σχέση με την ομάδα. Έπρεπε να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος, να ενημερώσουν για το πρόβλημα και να ρωτήσουν τι έπρεπε να κάνουν».

Πηγή: goal.philenews.com

Αρχειο