Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

Οργανωμένα σύνολα:”Γενέθλια… στη θέση που της αρμόζει!”

Aνακοίνωση από τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Η “Βασίλισσα” μας γιορτάζει σήμερα και μαζί της ΟΛΟΙ εμείς οι χιλιάδες πιστοί της οπαδοί! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας, γέννημα θρέμμα της ανάγκης απαλλαγής από τον εξευτελισμό που υπέστησαν οι δημοκρατικοί αθλητές μετά τον εξαναγκασμό για υπογραφή αποκήρυξης των δημοκρατικών αρχών τους. Ο κόσμος έτρεξε κατά χιλιάδες να εγγραφεί στο νέο σωματείο της Λευκωσίας με ημερομηνία ίδρυσης την 4η Ιουνίου του 1948. Η ανταπόκριση ήταν πραγματικά απίστευτη.

Η Ομόνοια από την ίδρυση της αποτελεί τρόπο ζωής για τη μισή Κύπρο και αυτή η αγάπη την υποχρεώνει να είναι μονίμως πρωταγωνίστρια και να βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Η τελευταία δεκαετία δεν ήταν και η καλύτερη για την ιστορία της Ομόνοιας. Περάσαμε μέσα από συμπληγάδες κυρίως οικονομικές αλλά η πιστή αφοσίωση σε συνδυασμό με την έμπρακτη στήριξη του ΛΑΟΥ έφεραν ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο.

Τα φετινά γενέθλια της ομάδας μας την βρίσκουν στη θέση που της αρμόζει. Στην κορυφή του Κυπριακού Πρωταθλήματος, πρωταγωνίστρια σε όλα τα αθλήματα που συμμετέχουν τμήματα της και με την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα για Ευρωπαϊκή διάκριση.

Χρόνια πολλά ΟΜΟΝΟΙΑ! Ως ΣΥΦΙ δε θα πάψουμε ούτε στιγμή να είμαστε στο πλευρό σου, στα εύκολα και στα δύσκολα παρόντες!

Χρόνια πολλά Βασίλισσα!!

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσός
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
Κοκκινοχώρια Crew
Όμιλος Γυναικών

Αρχειο