ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για να περάσουμε από το Τσίρειο χρειάζεται ψυχή!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο Στάδιο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, και μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη και οι τρείς βαθμοί. Η ήττα από τον Εθνικό την περασμένη αγωνιστική στοίχισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο βαθμολογικ, όσο και ψυχολογικά και οι πράσινοι καλούνται να βγάλουν αντίδραση.

Απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα και όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να καταθέσουν την ψυχή τους στο γήπεδο. Οι γαλαζοκίτρινοι ειδικά στην έδρα τους, εμφανίζονται πολύ δυνατοί, και δεν έχασαν μέχρι στιγμής σε κανένα ντέρμπι. Κέρδισαν το ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, και εξήλθαν ισόπαλοι με ΑΕΚ και Ανόρθωση.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να παρουσιαστεί διαβασμένη, για να καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Κέρκεζ. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ως δείγμα τον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στους γαλαζοκίτρινους, όπου χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να επιβληθούν τελικά της ΑΕΛ με το στενό 1-0.

Αρχειο