ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για την πρώτη νίκη… νοτιοδυτικά

Τις προηγούμενες δύο φορές που η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξίδεψε νοτιοδυτικά της Κύπρου στην τρέχουσα σεζόν, δεν πήρε αυτό που έψαχνε. Σε δύο παιχνίδια, ένα στην Πάφο και ένα στη Λεμεσό, δέχθηκε ισάριθμες ήττες με το ίδιο σκορ (1-2). Ηττήθηκε αρχικά από την Πάφος FC και ακολούθως από τον Απόλλωνα.

Η μεθαυριανή εξόρμηση θα είναι η τρίτη νοτιοδυτικά και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να πανηγυρίσει αυτή τη φορά, που αν το πετύχει θα είναι και η πρώτη νίκη σε ντέρμπι μακριά από την έδρα της. Παρόλο που γενικώς τα πάει περίφημα στα ντέρμπι, μακριά από το ΓΣΠ δεν μπόρεσε ακόμη να πάρει τρίποντο. Έχει ως στόχο να το πετύχει τώρα, να βγάλει και αντίδραση μετά την απρόσμενη ήττα από τον Εθνικό.

Πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή, όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» το αναγνωρίζουν. Την ίδια ώρα όμως, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες, να αφήσει πίσω μια και καλή το αρνητικό αποτέλεσμα που προηγήθηκε και να στείλουν το μήνυμα ότι, η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και τον χαρακτήρα και το μέταλλο για να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Ο Μπεργκ ετοιμάζει το πλάνο νίκης. Δεν υπολογίζει τους Γκόμεθ και Φαμπιάνο. Ο Ακιντόλα διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, ενώ ο αντί-Γκόμεθ αναμένεται να είναι ένας εκ των Τζιωνή ή Κούσουλου.

Αρχειο