ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γλωσσικό ατόπημα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ όμως να επαναληφθεί

Όσο κι αν προσπαθούμε, δεν μπορούμε  να κατανοήσουμε την σημερινή δήλωση του Προέδρου του Σωματείου μας Λώρη Κυριάκου, περί πελατειακής σχέσης πλέον του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Σταύρο Παπασταύρου.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδωσε πάρα πολλά χρήματα από το υστέρημα του όλα αυτά τα χρόνια για να την κρατήσει ζωντανή και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει αν χρειαστεί ξανά. Από εκεί και πέρα ο πράσινος λαός όσα θα ξοδεύει από εδώ και πέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ  ελπίζει να αξιοποιούνται για να γίνει η ποδοσφαιρική μας ομάδα πιο ισχυρή και να χαίρεται να την βλέπει στο γήπεδο, και όχι για να πλουτίζει ο κύριος Σταύρος Παπασταύρου.

Άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία με την οποία πλασαρίστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα η συγκεκριμένη πρόταση και με αυτή την φιλοσοφία εγκρίθηκε χθες από τα μέλη του Σωματείου μας.

Ως εκ τούτου επειδή πλέον το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αντέχει άλλες κόντρες και αντιπαραθέσεις, εκλαμβάνουμε την σημερινή δήλωση του Λώρη Κυριάκου ως ένα γλωσσικό ατόπημα το οποίο όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να επαναληφθεί.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ήταν, δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει πελάτης  κανένος, πόσο μάλλον της ομάδας του. Θα συνεχίσει να είναι ο αιμοδότης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  για να την κάνει να μεγαλουργήσει ξανά!

Αρχειο