ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χούμποτσαν: «Ήρθα με την προοπτική ότι θα αγωνίζομαι …. εξαιρετική η ομάδα»

Σε μέσω της πατρίδας του μίλησε  ο Σλοβάκος αμυντικός της OMONOIAΣ Τόμας Χούμποτσαν.

Όσα δήλωσε:

Πρώτα απ’ όλα, είμαι ρεαλιστής. Είδα τη δουλειά μου τους πρώτους έξι μήνες στην Κύπρο και τι παιγνίδια είχε η ομάδα μας. Από τη στιγμή που οι συμπαίκτες μου έπαιζαν πολύ καλά και είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα, ήταν πιο δύσκολο για μένα να αγωνιστώ.

Για την ομάδα:

Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με την προοπτική ότι θα αγωνίζομαι, δεν μπορώ να το κρίνω θετικά μέχρι τώρα (την δουλειά του στην OMONOIA μέχρι τώρα). Μόλις ήρθα, κατάλαβα αμέσως ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Η ομάδα είχε εξαιρετική απόδοση και καταλαβαίνω τον προπονητή που δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη εντεκάδα του.

Για το πρωτάθλημα:

Πρέπει να παραδεχθώ ότι ήμουν σκεπτικός στην αρχή που ήρθα την Κύπρο και πως δεν αποφάσισα καλά. Μετάνιωσα που δεν είχα βρει μία ομάδα όπου θα είχα ταχύτερο εγκλιματισμό. Δεν έχω κανένα λόγο να είμαι νευριασμένος με κανένα στην ομάδα τώρα. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα ερχόμουν στην Κύπρο και θα αγωνίζομαι. Όμως με εξέπληξε το επίπεδο του τοπικού πρωταθλήματος και η εξαιρετική ποιότητα της ομάδας μας.

Σε ερώτηση αν σκέφτηκε να αποχωρήσει τον Χειμώνα, απάντησε:

Δεν είμαι άνθρωπος που εγκαταλείπει τη μάχη. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και εννοώ αυτό που είπα το καλοκαίρι: Να απολαύσω το ποδόσφαιρο στο τέλος της καριέρας μου.

Αρχειο