ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση να μην επιστρέψει στη Μίντιλαντ σημαντικό όπλο για την ΟΜΟΝΟΙΑ…

Αποκαλυπτικός μπορούμε να πούμε πως ήταν ο Νταβιντ Ακιντόλα σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες σε μέσο της Νιγηρίας… Εκείνο που ξεχωρίσαμε ήταν η δήλωση του ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Μίντιλαντ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Είναι αυτή του η επιθυμία ικανή να ανοίξει μία μεγάλη πόρτα στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

Συγκεκριμένα είπε:

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχίσεις δανεικός στην Ομόνοια ή να επιστρέψεις στη Μίντιλαντ; Επιδιώκεις να βρεις νέα ομάδα; «Είχα συνάντηση με την Ομόνοια και μου τόνισαν ότι θέλουν να μείνω. Όμως, δεν μπορώ να αποφασίσω από τώρα γιατί θα ήθελα να αρπάξω μια μεγάλη ευκαιρία αν μου δοθεί. Βάζω όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, όμως έχω αποφασίσει να μην επιστρέψω στην Μίντιλαντ. Με ήθελαν να μείνω και τον Ιανουάριο, αλλά αποφάσισα να έρθω στην Ομόνοια. Θα ψάξω για την καλύτερη επιλογή».

Έχεις συμβόλαιο με την Μίντιλαντ μέχρι το Καλοκαίρι του 2021, έτσι; «Ναι, και γι’ αυτό θα ήθελα να φύγω με ελευθέρα μετεγγραφή αυτή τη φορά».

Είμαστε βέβαιοι πως πιθανή ελευθέρα από την Μίντιλαντ θα σημαίνει και μία πλειάδα προτάσεων από άλλες ομάδες, όμως δεν μπορεί να τον αφήνει ασυγκίνητο το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την προοπτική που του δίνεται να αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης στο κορυφαίο Ευρωπαικό επίπεδο. Στη ζυγαριά σίγουρα μπαίνει και το γεγονός που ο ίδιος αναφέρεται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τον έχει αναγεννήσει ποδοσφαιρικά.

Όπως είπε και ο Νεόφυτος Λάρκου, δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση ο Ακιντόλα, όμως θα τον διεκδικήσουμε και αυτό είναι βέβαιο.

Αρχειο