ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση, οι όροι και η αντίδραση

Η προσοχή στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι επικεντρωμένη στις εξελίξεις γύρω από την απόφαση που θα ληφθεί την Παρασκευή για το μέλλον του πρωταθλήματος. Ως γνωστόν, θα προηγηθεί αύριο Πέμπτη η παρουσία αντιπροσωπείας της ΚΟΠ και προέδρων σωματείων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα παρουσιαστεί το σχετικό πρωτόκολλο που έχει ετοιμαστεί από την Ομοσπονδία.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ενώ είπε ότι η Κυβέρνηση δεν θα παρέμβει στα του ποδοσφαίρου και την απόφαση θα τη λάβει η ΚΟΠ, ήλθε να προσθέσει: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται έγκριση καθώς εφόσον υιοθετούνται τα πρωτόκολλα του Υπουργείου και προχωράμε πιο εξειδικευμένα θεωρείται εγκριμένο. Εφόσον τηρούνται τα βασικά πρωτόκολλα του Υπουργείου, οποιοδήποτε πρωτόκολλο με περισσότερα μέτρα και προφυλάξεις δεν θα τύχει οποιασδήποτε ένστασης». Προδίκασε την απόφαση ο κ. Κούσιος; Θα δείξει σύντομα…

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ το ξεκαθάρισαν από την αρχή και η θέση δεν αλλάζει και οι όροι που τέθηκαν είναι αδιαπραγμάτευτοι: το πρωτάθλημα εάν θα αρχίσει θα πρέπει να διασφαλίζεται με κάθε τρόπο η ολοκλήρωσή του και παράλληλα τους αγώνες να διευθύνουν ξένοι διαιτητές. Εάν τα πιο πάνω δεν διασφαλίζονται, αναμένεται η έντονη αντίδραση από τον σύλλογο αφού δεν μπορεί να δεχθεί άλλη κοροϊδία. Ο Παπασταύρου εάν διακρίνει ότι, δεν λαμβάνονται υπόψη οι θέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι έτοιμος να αντιδράσει δυναμικά και να το τραβήξει στα άκρα.

Εξάλλου, η ομάδα, που άρχισε από την Κυριακή προπονήσεις ανά γκρουπ όπως προνοεί το διάταγμα, συνεχίζει το καθημερινό πρόγραμμά της στο «Ηλίας Πούλλος», είναι πάντοτε σε ετοιμότητα και αναμένει κι αυτή τις εξελίξεις.

Αρχειο