Ο Ανδρόνικος Κακουλής ήρθε από τον πάγκο μετά από ένα ημίχρονο που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βλεπόταν, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση δική του, σκοράρε ξανά μετά από λίγα λεπτά και θεωρητικά εκεί θα έπρεπε να ελευθέρωνε τα πόδια των συμποδοσφαιριστών του. Δυστυχώς όμως το τι έγινε απόψε στο Παφιακό δεν περιγράφεται με λόγια. Μια ομάδα αψυχη, που μάρκαρε με τα μάτια έδωσε το δικαίωμα σε μια ομαδούλα να μας κάνει την μια φάση μετά την άλλη, και στο τέλος την έκαναν να νιώθει και παραπονούμενη που δεν πήρε το τρίποντο.
Πλέον μετά από 7 επίσημα παιχνίδια είναι ξεκάθαρο πως στο ρόστερ μας υπάρχουν τεράστια κενά, και ακόμη πιο ξεκάθαρο πως έγιναν γι’ ακόμα μια σεζόν λάθος επιλογές ποδοσφαιριστών. Για καλή μας τύχη υπάρχει ακόμα χρόνος. Η παράταση της λήξης της μεταγραφικής περιοδού μέχρι τιις 15 του Σεπτέμβρη δίνει την ευκαιρία σε όσους έχουν την ευθύνη να επανορθώσουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται επείγον επιθετικό που θα δώσει λύσεις και να βοηθήσει τον Ανδρόνικο, εξτρέμ ολκής, και τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό ΗΓΕΤΗ.
Στον τίτλο γράψαμε αυτά που είπε ο Πρόεδρος στις 15 Ιουνίου όταν ξεκαθάρισε πως η νέα συμφωνία θα φέρει και την ΟΜΟΝΟΙΑ που οραματίζεται ο κόσμος της. Πρόεδρε αυτό που είδαμε απόψε δεν ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που οραματίζεται ο κόσμος της. Και είμαστε βέβαιοι πως αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν, τότε θα μιλάμε για ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!