ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ειδική αναφορά του Μποτεάκ για τον πράσινο λαό δείχνει τον δρόμο

«Να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν, τους χρειαζόμαστε. Όταν παίζουμε εκτός έδρας είναι φοβερό γιατί ακούμε μόνο τους δικούς μας οπαδούς. Είναι τρελοί και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τώρα εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σίγουρα και τους χρειαζόμαστε».

Ο Έρικ Μποτεάκ στις δηλώσεις που παράθεσε προχθές στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το σημερινό παιχνίδι με την ΕΝΠ, έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία του κόσμου και στην έξτρα ώθηση που δίνει ο πράσινος λαός στους ποδοσφαιριστές μας.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχεία που δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι το δυνατό όπλο της ομάδας και πρέπει να σταθεί δίπλα της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολς όμως επιβάλλεται να  βαδίσουμε δυνατά και να ξεπεράσουμε όλα τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά εμπόδια που θα βρούμε έτσι ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Αρχής γενομένης από σήμερα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΕΝΠ. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε το τρίποντο, όμως επιβάλλεται με τον ένα, ή με τον άλλο τρόπο να τα καταφέρουμε! Ραντεβού λοιπόν στο Γ.Σ.Π…

Αρχειο