ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εμπειρία τους πρέπει να παρασύρει και τους υπόλοιπους

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ρίχνεται σε μερικές ημέρες στην μάχη του Champions League με στόχο το φετινό της Ευρωπαϊκό ταξίδι να είναι όσο πιο μακρινό γίνεται. Μετά από απουσία 3 χρόνων από τα Ευρωπαϊκά σαλόνια, η ομάδα μας επιστρέφει και πρέπει να βρει τους τρόπους να καταφέρει να διακριθεί.

Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπέργκ σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται δηλώνουν αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να τα καταφέρουν, όμως είναι δεδομένο πως σε ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους.

Στο ρόστερ της η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν από τέτοιες προκλήσεις… Τζιόρντι Γκόμεθ, Φαμπιάνο Ριμπέϊρο, Τόμας Χούμποτσαν, Φώτης Παπουλής, Μίχαλ Ντούριτς και Μίχαελ Λούφτνερ είναι ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία από μεγάλα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και επιβάλλεται με την παρουσία τους να δώσουν ώθηση και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Χρειάζεται σωστή τακτική, υπομονή και μεγάλη θέληση για να καταφέρεις να φτάσεις ψηλά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Στοιχεία που μπορεί να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού διαθέτει στον πάγκο της έναν προπονητή που απέδειξε την περσινή χρονιά ότι μπορεί να τα καταφέρει. Το στοίχημα είναι οι ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε να τραβήξουν σε μεγάλο βαθμό του κουπί στα πρώτα παιχνίδια, έτσι ώστε να καταφέρουν και οι υπόλοιποι να αντιληφθούν τι χρειάζεται για να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που την θέλουμε!

Αρχειο