ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λανγκ: «Η εμπιστοσύνη από Μπεργκ και Δ.Σ. και το Γιουρόπα Λιγκ»

Ο Ούγγρος αμυντικός της ομάδας μας Άνταμ Λανγκ μίλησε ουγγρικό ΜΜΕ «M4 Sport Sports News» για την παρουσία του στο «τριφύλλι» και για την εμπειρία του να αγωνιστεί με την ομάδα της Λευκωσίας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αφού τόνισε πως ο λόγος που αποδίδει αρκετά καλά αγωνιστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που εντάχθηκε στον σύλλογο οφείλεται «στην εμπιστοσύνη του προπονητή και της διοίκηση», είπε ότι από τώρα και στο εξής εξαρτάται από αυτόν.

Ακολούθως, αφού ανέφερε ότι το επίπεδο στο κυπριακό πρωτάθλημα είναι αρκετά υψηλό, τόνισε πως υπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή διψά για την κατάκτησή του. «Αυτό κάνει καλό, γιατί πρέπει να είσαι σε θέση να παίζεις υπό συνεχή πίεση, και αυτό μπορεί να σε προετοιμάσει για διεθνείς αγώνες».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με τη φανέλα της OMONOIAΣ κόντρα σε Αϊντχόφεν, Γρανάδα και ΠΑΟΚ, είπε: «Ήταν μια πρώτη εμπειρία για πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, πήραμε μια ρεαλιστική εικόνα για το πού ήμασταν. Σε πολύ σοβαρό επίπεδο όπου παίξαμε καλά, απέναντι σε αντιπάλους καλά τεχνικά, και σωματικά και στρατηγικά, εναντίον των οποίων είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο».

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.com.cy

Αρχειο