ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιτυχία αρχίζει από τον «άσο»!

Η ενδεκάδα μιας ομάδας αρχίζει από τον τερματοφύλακα. Μια νευραλγική θέση αφού το λάθος του τερματοφύλακα δεν μπορεί να διορθωθεί, γίνεται συνήθως γκολ για την αντίπαλη ομάδα. Γι’ αυτό όσα λιγότερα λάθη τόσα λιγότερα γκολ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευτύχισε την προηγούμενη σεζόν να εντάξει στο ρόστερ της τρεις σπουδαίους, όπως αποδείχθηκε, τερματοφύλακες. Τον Ουζόχο και στην πορεία τους Φαμπιάνο και Παντίλιμον. Ο δεύτερος, ο Βραζιλιάνος Φαμπιάνο, θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη νέα σεζόν. Όσο για τον Ουζόχο, όλα είναι πιθανά.

Ο Φαμπιάνο, λοιπόν, έδειξε στο διάστημα που αγωνίστηκε πέρσι ότι, είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας. Στο βίντεο που ανέβασε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ από προπόνηση στην Κυπερούντα, ο έμπειρος Βραζιλιάνος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις. Απογειώθηκε σε 2-3 περιπτώσεις που προβάλλονται στο βίντεο και απομάκρυνε την μπάλα. Πιστεύουν πολύ στην παρουσία του Φαμπιάνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Άλλωστε, η επιτυχία αρχίζει από τον «άσο»!

Ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς, που το επίπεδο θα είναι υψηλό, η παρουσία ενός ικανού τερματοφύλακα είναι καταλυτική. Η πορεία άλλων κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη, φθάνοντας στους ομίλους, στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο στον τερματοφύλακά τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια της τον Φαμπιάνο, που έδειξε πως είναι ποιοτικός και ικανός να ηγηθεί της προσπάθειας στη νέα σεζόν.

Αρχειο