ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ευκαιρία της!

Την ώρα που οι άλλες «μεγάλες» ομάδες επιδιώκουν με κάθε τρόπο να μειώσουν τον προϋπολογισμό τους, αφού τα οικονομικά δεδομένα τους δεν τους επιτρέπουν να ρίχνουν αβέρτα χρήμα όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα πράγματα είναι αλλιώς. Κι αυτό οφείλεται στην παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου, που δείχνει διαθέσιμος να… πατήσει γκάζι, ώστε να καταστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι η υπερδύναμη στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

«Δεν θα πάει πιο κάτω το μπάτζετ», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην πρόσφατη συνέντευξή του. Αποφασιστικός ο Παπασταύρου, που έχει ως στόχο να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδό της η ομάδα. «Θα κάνουμε μετεγγραφές Τσάμπιονς Λιγκ αλλά όχι υπερβολές», είπε με έμφαση. Τοποθέτηση που έχει προκαλέσει εκ νέου ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αναμένει ποιοτικές προσθήκες, ικανές να καταστήσουν την ομάδα ακόμη πιο ισχυρή και ικανή να διακριθεί σε Κύπρο και Ευρώπη.

Με βάσει τα πιο πάνω δεδομένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τη ευκαιρία της να πετύχει διακρίσεις και να επιστρέψει μόνιμα στους τίτλους. Διαθέτει ήδη ένα πολύ καλό σύνολο και εφόσον το εμπλουτίσει με εξίσου παίκτες ποιότητας, είναι σε θέση να πετύχει τους ψηλούς στόχους της. Η αλλαγή που έχει επέλθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τεράστια, σε όλα τα επίπεδα. Η οικονομική ηρεμία έχει επιφέρει πλήρη υγεία στο σύλλογο, που μπορεί και δουλεύει σωστά, με καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα. Πλέον, είναι στα δικά της πόδια να μονιμοποιηθεί στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου και να προσθέτει τίτλους στην τροπαιοθήκη της.

Αρχειο