ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σερφά:” Η καρδιά μου είναι ακόμα πράσινη”

Αναδημοσίευση από themasports.tothemaonline.com

Ήρθε το 2011 στο νησί μας για λογαριασμό της Ομόνοιας, πανηγύρισε το Κύπελλο από την πρώτη του χρονιά όμως η καριέρα του στο τριφύλλι τελείωσε κάπως άδοξα (είχε και έναν ενδιάμεσο δανεισμό στον Πανθρακικό). Ο 35χρονος Γαλλοαλγερινός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ακόμη στην Κύπρο καθώς ανήκει στον Ακρίτα Χλώρακας και όπως είναι φυσιολογικό παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην Ομόνοια και γενικότερα το κυπριακό πρωτάθλημα.

O Σερφά μίλησε στην ιστοσελίδα  themasports.tothemaonline.com για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το αυριανό αιώνιο ντέρμπι.

Αναλυτικά τι μας είπε:

«Είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι με διαφορά στην Κύπρο. Αυτή την φορά πιστεύω πως θα είναι ακόμη πιο μεγάλο καθώς πιστεύω ότι η Ομόνοια πάει καλύτερα από άλλες χρονιές. Οπότε υπάρχουν και μεγαλύτερες προσδοκίες.

Οι αναμνήσεις του από τα αιώνια ντέρμπι: «Εγώ έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από αυτά τα ματς, τα ντέρμπι ήταν τεράστιας σημασίας πάντοτε. Και οι δύο ομάδες είχαν πάντα μεγάλους παίκτες και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό».

Στη συνέχεια θυμήθηκε και το πρώτο του ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Το πρώτο μου παιχνίδι με την φανέλα της Ομόνοιας ήταν ένα παιχνίδι Σούπερ Καπ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και είχα μείνει έκπληκτος με την ατμόσφαιρα. Από την πρώτη μέρα που υπέγραψα κατάλαβα πόσο μεγάλο ήταν το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ. Έφυγα μετά από χρόνια από την Ομόνοια όπως όπως όλοι ξέρουν η καρδιά μου είναι ακόμη πράσινη. Εύχομαι ειλικρινά αυτή να είναι η χρονιά της Ομόνοιας και να νικήσει την Δευτέρα».

Αρχειο