ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεσαία γραμμή χωρίς Τζόρντι…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να ξεπεράσει ακόμη ένα εμπόδιο καθώς θα στερηθεί ένα από τα πολυτιμότερα της όπλα, τον “εγκέφαλο” της μεσαίας γραμμής Τζιόρντι Γκόμες για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Άποψη μας είναι πως υπάρχουν οι επιλογές αντικατάστασης φτάνει ο αντικαταστάτης να βοηθηθεί κυρίως από τα υπόλοιπα μέλη της μεσαίας γραμμής.

Στη θέση του Τζιόρντι θεωρούμε πως επικρατέστεροι είναι οι Τζιωνής και Κούσουλος. Δύο εντελώς διαφορετικά στυλ παιχνιδιού με ξεχωριστές αρετές. Από τη μία ο Τζιωνής ως πιο επιθετικογενής παίκτης μπορεί να προσδώσει έξτρα ώθηση επιθετικά και από την άλλη ο Κούσουλος ως κλασικός κόφτης μπορεί να προσδώσει καλύτερη αμυντική λειτουργία που φάνηκε πως με τον Εθνικό δεν δούλεψε σωστά και στοίχισε δύο γκολ παθητικά.

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Μπεργκ θα έχει κάνει φύλλο και φτερό την ΑΕΛ για το ντέρμπι της Κυριακής. Γνωρίζει πως πρόκειται για μία σφικτή ομάδα στην έδρα της και άρα θα καταστρώσει τα πλάνα του ανάλογα. Εμείς αν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη βλέπου πως επικρατέστερος αντι-Τζιόρντι είναι ο Κούσουλος, ο οποίος δέιχνει πως πέραν των βασικών του καθηκόντων έχει και έφεση στο γκολ. Από την άλλη πιστεύουμε πως θα πρέπει η μεσαία γραμμή να αλλάξει και ταχύτητα και ως εκ τούτου ο Ορτέγα ίσως να κρατηθεί στον πάγκο, με τον Τιάγκο να τραβάει στο δεκάρι.

Όλα αυτά βέβαια είναι οικασίες. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βρει το δρόμο της χωρίς Τζιόρντι που ευχόμαστε να τον έχουμε στα δύσκολα playoff

Αρχειο