ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ομόνοια επέστρεψε, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι

Η παρουσία της Ομόνοιας στο «Αρένα» ήταν πέρα για πέρα πειστική. Μετά τα πρώτα δύο νικηφόρα ματς, απέναντι σε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, όλοι ανέμεναν το πρώτο σοβαρό τεστ, αυτό με αντίπαλο την ΑΕΚ η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Ε, ναι, η Ομόνοια έπεισε ότι έχει και τις δυνατότητες και την προοπτική για να έχει μια πετυχημένη σεζόν. Η Ομόνοια επέστρεψε, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Άξιζε το απόλυτο των βαθμών, όμως ο Γιώργος Νικολάου της το στέρησε. Όμως, δεν πτοείται η ομάδα και ο κόσμος της και είναι έτοιμοι μαζί να δώσουν συνέχεια. Η Ομόνοια έχει και ποιότητα και εμπειρία και βάθος. Είχε και έχει μεγάλο κόσμο, που την ακολουθεί παντού και ποτέ δεν την άφησε μόνη. Το Σάββατο, στο ΓΣΠ, απέναντι στον Απόλλωνα θα καταλάβουν όλοι με την μαζική παρουσία του κόσμου ότι, σαν μια γροθιά θα πορευθεί φέτος η Ομόνοια για υλοποίηση των στόχων της.

Πέρα από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν, ανέβασαν στροφές και αυτοί που ήταν στην ομάδα. Επίσης, στον πάγκο υπάρχει ένας εξαιρετικός προπονητής, που έχει πλάνο, δουλεύει στην τακτική, ξέρει να αξιολογεί και να κάνει διαχειριστεί ενός αγώνα. Όλα αυτά είναι στοιχεία που σε κάνουν να αισιοδοξείς πως, τα καλύτερα έπονται.

Αρχειο