ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε μπροστά όπως αρμόζει στην ιστορία της για να προστατεύσει τον κόσμο

Σε απογευματινό μας άρθρο ασκήσαμε κριτική στην ΟΜΟΝΟΙΑ όσον αφορά την στάση σιωπής που κράτησε το τελευταίο 24ώρο με όλη αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί για τα εντάλματα σύλληψης οπαδών μας, για την ρίψη χάρτινων ποτηριών στο προχθεσινό ντέρμπι με το Αποελ, μετά τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι από τον Τιμόθεο Χριστοφή υπέρ των γαλαζοκιτρίνων.

Λίγες ώρες μετά η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ εξέδωσε ανακοίνωση καταπέλτη κατά της Αστυνομίας, η οποία προσπαθεί να παρουσιάσει αυτούς τους φιλάθλους ως εγκληματίες που συλλαμβάνονται.

Επίσης η ΟΜΟΝΟΙΑ στην ανακοίνωση της  μιλά για ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ εννοώντας ασφαλώς τον διαιτητή του αγώνα Τιμόθεο Χριστοφή ο οποίος  “αποφάσισε” να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα στο 85ο λεπτό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να συνεχίσει να προστατεύει  τον κόσμο της που με κόπο και ιδρώτα έφερε πίσω στα γήπεδα. Να συνεχίσει να παλεύει για να “πέσει” αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται κάρτα φιλάθλου. Να ψάξουμε και να βρούμε τους τρόπους, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να δώσουμε ξανά ζωή στο ποδόσφαιρο, και να μη στοχοποιούνται  άνθρωποί ως “εγκληματίες” επειδή πέταξαν ένα χάρτινο ποτήρι στο γήπεδο.

 

Αρχειο