ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σταθερότητα, βασικό κλειδί των επιτυχιών

Στα τελευταία παιχνίδια η Ομόνοια βρήκε αυτό που έψαχνε στο ξεκίνημα της σεζόν. Σταθερότητα! Πολύ σημαντικό στοιχείο, βασικό κλειδί για επιτυχίες. Όπως ήταν λογικό στα πρώτα παιχνίδια, μια νέα ομάδα, ως ένα βαθμό να ψαχνόταν. Στην πορεία και αφού ο Μπεργκ κατέληξε στον βασικό κορμό, στηρίζεται στους ίδιους ποδοσφαιριστές, η Ομόνοια βρήκε και σταθερότητα. Τέσσερις νίκες και μιαν ισοπαλία ο απολογισμός στα τελευταία πέντε ματς.

Η σταθερότητα και στην απόδοσή της αλλά κυρίως στα αποτελέσματα, προσδίδει αυτοπεποίθηση και δυναμική στην ομάδα αλλά και ενθουσιασμό στον κόσμο. Αυτό που έχει να κάνει η Ομόνοια και το κάνει πολύ καλά, είναι να είναι συνεπής και να έχει συνέχεια.

Επίσης, όταν δίνεται η ευκαιρία να καθαρίζει τα ματς πιο εύκολα. Όχι πως στο ματς ανησύχησε ιδιαίτερα πέρα από τις δυο φάσεις στο 75’ και 76’, εκεί που ο Φαμπιάνο έδειξε την μεγάλη του κλάση. Σαφώς και θα κάνουν ευκαιρίες και οι αντίπαλοι. Ωστόσο οι ευκαιρίες των Ντάρμπισαϊρ και Κακουλλή είναι απ’ αυτές που δεν χάνονται…

Ακόμη, ο τρόπος με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας πανηγυρίζουν τα γκολ και όχι μόνο, «φωνάζουν» ότι στα αποδυτήρια υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Κάτι που πιστώνεται στον προπονητή αλλά και στην Ομάδα Προγραμματισμού που είχε θέσει ως έναν από τους λόγους επιλογής των ποδοσφαιριστών, τον χαρακτήρα τους. Πέτυχε διάνα και ο Μπεργκ με τον τρόπο προσέγγισης και δουλειάς, κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο και τις ιδανικές συνθήκες για να κάνει η ομάδα πρωταγωνιστική πορεία.

Αρχειο