ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H στοχοποίηση ποδοσφαιριστών δεν βοηθά σε τίποτα

Χθες ως ΟΜΟΝΟΙΑ 24 προχωρήσαμε στην δημοσίευση ενός άρθρου για τον αρχηγό της ομάδας μας, Δημήτρη Χριστοφή.

Στο συγκεκριμένο άρθρο κάναμε ξεκάθαρο ότι πιστεύουμε στις δυνατότητες του Δημήτρη και ότι πρέπει να πιστέψει και ο ίδιος στον εαυτό του περισσότερο.

Δυστυχώς όμως παρατηρούμε τα άρθρα διαφόρων Μ.Μ.Ε που  από χθες προσπαθούν να στοχοποιήσουν τον Δημήτρη. Πάρα πολλά από αυτά τα άρθρα αναφέρονται  στον αρχηγό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σαν να είναι  ο μόνος υπαίτιος για την τραγική εικόνα της ομάδας μας μέχρι σήμερα.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα φετινά προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πηγάζουν από πολλούς και σημαντικούς παράγοντες και δεν μπορούμε να   επικεντρωνόμαστε σε ένα – δύο  ποδοσφαιριστές κάθε φορά που η ομάδα δεν καταφέρνει να αποδώσει τα αναμενόμενα στο γήπεδο.

Ήδη χθες ως ΟΜΟΝΟΙΑ 24 μετά από έρευνα αναφερθήκαμε σε λάθη που έγιναν, πριν,κατα την διάρκεια και μετά την φετινή  προετοιμασία  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πολωνία, τα αποτελέσματα των οποίων φαίνονται ξεκάθαρα στο γήπεδο.

Όση πίκρα και απογοήτευση κι αν νιώθουμε είναι καλό να είμαστε πιο ψύχραιμοι στις αντιδράσεις μας. Πόσο μάλλον όταν  αυτές έχουν να κάνουν με έναν από τους λίγους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που διαθέτει  αυτή την στιγμή η ομάδα μας στο ροστερ της.

Αρχειο