ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ταπεινότητα διαχείρισης μία επιτυχίας σε συνάρτηση με τον στόχο πρωταθλήματος…

Ο Νεόφυτος Λάρκου αποδεικνύει άλλη μία φορά πως τα λόγια δεν κερδίζουν τίποτα αν δεν συνοδεύονται από πράξεις… Απέφυγε πολύ συνειδητά να πει αυτά που ακούγονται καλύτερα στ΄ αυτιά…

Κάποιοι από εμάς μπορεί να απογοητευτήκαμε που δεν ακούσαμε να λέγεται το ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ… Εμείς θεωρούμε πως άλλο το να το λες άπλα και άλλο το μπορείς να το κάνεις. Τα λόγια του αθλητικού μας διευθυντή μας κάλυψαν και με το παραπάνω.

Στις αρχικές του τοποθετήσεις είπε κάτι πολύ σημαντικό: “Είναι δυσκολότερο να διαχειριστείς μία επιτυχία στην κατεύθυνση του να δώσεις συνέχεια. Ξέρετε η νέα σεζόν αρχίζει από μηδέν βαθμούς και αυτό πρέπει να μας κρατήσει ταπεινούς και με περισσότερη δουλειά στο να διαχειριστούμε την επιτυχία της περσινής σεζόν”

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος είπε για Πρωτάθλημα ενώ ο Λάρκου δεν το λέει καθαρά απάντησε:

«Υπάρχει μια πρεμούρα και μια αχρειάστη συζήτηση, Ο κόσμος της Ομόνοιας έχει βαρεθεί. Ο πρόεδρος έχει δει αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Το να μείνουμε σε τροχιά διεκδίκησης είναι το σημαντικό. Πέρσι θεώρησα πως μπορούμε να το κάνουμε».

Αυτό είναι το σημαντικό λοιπόν. Να υπάρχει η προσγείωση και η πίστη σε όλη τη σεζόν ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε βήμα βήμα και ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα όπως και φέτος χωρίς να ακούει λόγια από τα οποία μπούκτισε τα χρόναι που μας πέρασαν.

Αρχειο