ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η θέση της Cytavision για τη συμφωνία με τις υπόλοιπες πλατφόρμες

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Cytavision Λευτέρης Χρίστου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την συμφωνία με τις υπόλοιπες πλατφόρμες για την προβολή όλων των αγώνων.

Για την συμφωνία των τριών πλατφόρμων: «Είχαν γίνει και στο παρελθόν προσπάθειες αλλά δεν είχαν καρποφορήσει. Φέτος έχουμε αυτή την θετική κατάληξη. Πλέον θα έχουν όλοι οι φίλαθλοι την δυνατότητα να δουν όλες τις διοργανώσεις με μια και μόνο συνδρομή»

Τελικά είναι όλο το πακέτο και οι ξένες μεγάλες διοργανώσεις. Τι σημαίνει πρακτικά αυτή η συμφωνία; «Η Cyta μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσει σε ανακοίνωση των δικών της πακέτων για να μπορούν οι συνδρομητές να παρακολουθούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Η κάθε πλατφόρμα θα ανακοινώσει τα δικά της πακέτα».
Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα; «Ναι έχουν ξεπεραστεί όλες οι λεπτομέρειες και οι νομικές και οποιεσδήποτε άλλες».

Θεωρείται ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη διείσδυση της Cytavision στο φίλαθλο κοινό; «Πιστεύω πως ναι. Πιστεύω ότι ο κόσμος που θα επιλέξει πακέτο θα αυξηθεί. Η πίττα θα μεγαλώσει και η δική μας διείσδυση θα αυξηθεί».

Ένας από τους στόχους της συμφωνίας είναι και η καταπολέμηση της πειρατείας; «Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει και σε αυτή την κατεύθυνση η συμφωνία που έχει προκύψει».

Θα είναι ελκυστικά τα πακέτα σας με όσα μπορούμε να πούμε; «Δεν θα ήθελα να του δώσω χαρακτηρισμό, να το συζητήσουμε όταν βγουν τα πακέτα, λίγη ακόμα υπομονή».

Για τις Κυπριακές ομάδες τι σημαίνει η συμφωνία αυτή; «Οι ομάδες έχουν η κάθε μία το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο. Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό».

Αρχειο