ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα της κάλπης…

Η 2α Μαΐου έφθασε. Η μέρα της δημοκρατίας στην Ομόνοια. Η ώρα της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, της πιο κρίσιμης στην Ιστορία του σωματείου. Στις 16:00, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης (αίθουσα Α’ και Β’) στη Λευκωσία, θα πραγματοποιηθεί η Συνέλευση. Οι 33 υποψήφιοι θα ζητήσουν την ψήφο των μελών του σωματείου, για την ανάδειξη του 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα θελήσει να χαράξει νέα πορεία. Τα μέλη της Ομόνοια καλούνται να εμπιστευθούν αυτούς που θεωρούν ως πιο ικανούς να επαναφέρουν τον σύλλογο στο σωστό δρόμο, αυτόν των επιτυχιών και της οικονομικής ομαλότητας.

Από την μια έχουμε τον 15μελή συνδυασμό του Λώρη Κυριάκου, που υποστηρίζει την πρόταση Σταύρου Παπασταύρου, από την άλλη υπάρχει ο συνδυασμός «Πορεία Αλλαγής» που στηρίζεται από τη Θύρα 9 αλλά και επτά ανεξάρτητους υποψήφιους. Επίσης, έχει προκύψει και η πρόταση Ρόη Πογιατζή, η οποία έχει κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα την παραπέμψει στο νέο, αυτό που θα εκλεγεί σήμερα.

Στον συνδυασμό Λώρη Κυριάκου μετέχουν, επίσης, οι Γιώργος Γεωργίου, Ματθαίος Παπαπέτρου, Στέλιος Στυλιανού, Μάριος Αργυρίδης, Φώτος Ιωάννου, Γιαννάκης Ιωάννου, Κούλλης Πογιατζής, Πόλυς Πουμπουρής, Ελένη Κκαϊλή, Σωτήρης Κυριακίδης, Πανίκος Μιχαηλίδης, Χριστόδουλος Κουντουρής, Στάθης Σταυρινού, Λάμπρος Χρίστου.

Ο 11μελής συνδυασμός «Πορεία Αλλαγής» αποτελείται από τους ακόλουθους: Αλέκος Αλέκου, Μάριος Αντωνίου, Αδάμος Ευσταθίου, Σκεύη Μηνά, Αθηνά Παπέττα, Γιώργος Πιχίδης, Αντώνης Τσικουρής, Σάββας Τσικουρής, Μιχέλης Φιλίππου, Φίλιππος Φιλίππου, Κυριάκος Χριστοδούλου.

Οι επτά ανεξάρτητοι υποψήφιοι είναι: Στέλιος Βασίλακκας, Νίκος Κωνσταντίνου, Μπάρετ Κωνστανιάν, Νίκος Σάββα (Μούζουρος), Μαρίνος Στυλιανίδης, Γιάννος Τραν, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Τα μέλη και ο κόσμος της Ομόνοιας προσδοκεί σε καλύτερες μέρες. Αναμένει από το Δ.Σ. που θα προκύψει σήμερα, να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, να βρει λύσεις και να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Το σύνθημα είναι: ομόνοια στην Ομόνοια!

Αρχειο