Home » ΡΟΗ » Η χρονιά μπορεί να σωθεί φτάνει να…
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η χρονιά μπορεί να σωθεί φτάνει να…

Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και είναι δεδομένο πως επικρατεί λογική απογοήτευση και δικαιολογημένη οργή από το ΛΑΟ! Χωρίς κανένα ενδοιασμό, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή,  δεν πρόκειται να μείνουμε αμέτοχοι και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο καταθέτοντας την άποψη μας, να υποβοηθήσουμε, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο τη σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης των πεπραγμένων των υπευθύνων. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά η όποια ελπίδα σωτηρίας κρύβεται αρχικά στην αποδοχή των αποδεδειγμένων λαθών που έγιναν. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη για τον προγραμματισμό τον τελευταίο 1μιση χρόνο και που κατάφεραν με σημαντικά πιο αυξημένο μπάτζετ από το περσινό να φτιάξουν ένα ρόστερ αρκετά αποδυναμωμένο σε καίριες θέσεις, όπως μπακ, εξτρέμ κλπ, φέρουν και ακέραια την ευθύνη και για την πρόσληψη ενός προπονητή, επίσης αποδεδειγμένα πλέον αδύναμου, θρασύ και επικίνδυνου.

Τι πρέπει να γίνει; Αρχικά θα πρέπει να επισπευδθεί η κάθοδος του Γερμανού Τεχνικού Διευθυντή (που διέρρευσε σήμερα η πληροφορία ότι έκλεισε) και να πιάσει άμεσα δουλειά πριν τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου. Εντός της βδομάδας να σηκώσει μανίκια και να διευθετήσει τη φυγή του Φερέρα και να αντικατασταθεί με προπονητή εγνωσμένης αξίας με εμπειρία πρωταθλητισμού! Την ίδια ώρα θα πρέπει να αφεθεί να στήσει ΝΕΑ ομάδα που θα διαχειρίζεται τον προγραμματισμό και την εκτίμηση του υπάρχοντος ρόστερ.

Έπειτα θα πρέπει να εκτιμήσει συνολικά τη δουλειά στο «Πούλλος» και έναν έναν τους ανθρώπους που απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο, γυμναστές, αναλυτές, φυσιοθεραπευτές κλπ, με στόχο να έρθουν οι υφιστάμενοι παίκτες σε πολύ ψηλότερα στάνταρτ απόδοσης που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ΟΛΟΙ σε μέτριο αγωνιστικό επίπεδο.

Είναι πολύ χειρότερο να βλέπεις την καταστροφή να έρχεται και να συντηρείς μία ανήμπορη υφιστάμενη πραγματικότητα, αντί να ρισκάρεις με τομές που μπορεί να αναπτερώσουν το ηθικό της ομάδας.

Οι όποιες πιθανότητες πρόκρισης στο Κύπελλο κόντρα στον «αιώνιο» θα γεννηθούν ΜΟΝΟ μέσω ενός ολικού ηλεκτροσόκ, που θα επέλθει με εφαρμογή των όσων περιγράφηκαν πιο πάνω! Διότι μπορεί να έχει ελλείψεις το ρόστερ, αλλά επιτρέψτε μας να πούμε, πως αν είχαμε κάποιον ικανό στον πάγκο, τότε παιχνίδια σαν το σημερινό θα τα καθαρίζαμε και με αυτούς που έχουμε, ή έστω θα τους κοιτάζαμε στα ίσα και δεν θα δεχόμασταν τεσσάρες!

Είναι ταυτόχρονα σημαντικό για όλο το οικοδόμημα, να δώσει η διοίκηση σημάδια ύπαρξης και θέλησης.

 

Αρχειο