ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπό τις οδηγίες του Παπαδάκη

Στο σπίτι περιορισμένοι βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ακολουθούν ρητά τις οδηγίες της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και αναμένουν υπομονετικά κι αυτοί την έξοδο απ’ αυτή την κατάσταση που έχει περιέλθει και η Κύπρος, όπως όλος ο πλανήτης. Αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη κατάσταση, οι παίκτες είναι στο σπίτι, είτε μόνοι είτε με τις οικογένειές τους και προσπαθούν, από τη μια να διατηρηθούν σε σχετικά καλή κατάσταση και από την άλλη να περάσουν ευχάριστα, όσο γίνεται, τις ελεύθερες ώρες τους. Δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά. Αυτές είναι σήμερα οι συνθήκες για όλους και υποχρεωτικά προσαρμόστηκαν.

Κάθε πρωί οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν μέσω διαδικτύου τις οδηγίες του Λεωνίδα Παπαδάκη, γυμναστή της ομάδας. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του γυμναστή και των ποδοσφαιριστών. Προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να διατηρηθούν σε σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Γιατί αλλιώς είναι να προπονείσαι στο γήπεδο για ένα δίωρο και αλλιώς στο σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα.

Προσδοκία όλων είναι, το συντομότερο δυνατό να υπάρξει θετική εξέλιξη με τον κορωνοϊό και να τους επιτραπεί να επιστρέψουν στο γήπεδο, εκεί που είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή, του κάθε αθλητή. Για την ώρα προέχει η επιβίωση όλων μας, η υγεία μας και σταδιακά θα επανέλθουμε και στην καθημερινότητα.

Αρχειο