ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υστέρησε δημιουργικά, δεν είχε φαντασία

Άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ναι, ήταν ένα ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, αλλά και πάλι αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την παρουσία της ομάδας που σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλή. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε την παρουσία που συνήθισε τον κόσμο της στην τρέχουσα σεζόν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ υστέρησε κυρίως δημιουργικά, αφού δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το γεγονός ότι, η ΑΕΛ πίεσε ψηλά με πολλούς ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή, είχε ως αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην έχει τις λύσεις στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της δεν ήταν καλή. Ακόμη και στο δεύτερο, που ήταν σχετικά βελτιωμένη, δεν είχε φαντασία και κίνηση που θα αιφνιδίαζε την αντίπαλό της.

Ο Μπεργκ από τον πάγκο, επίσης, δεν βοήθησε όπως θα έπρεπε την ομάδα του, είτε με το παιχνίδι της είτε με αλλαγές. Υπήρξε δυσφορία στις τάξεις του κόσμου και κρίνεται δικαιολογημένη, εφόσον δεν ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια. Γενικά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν αυτή που προσδοκούσαν οι οπαδοί της και γι’ αυτό σε άλλο ένα εκτός έδρας ντέρμπι δεν μπόρεσε να φθάσει στην επιτυχία.

Η τεχνική ηγεσία έχει πολλά να βελτιώσει και πρέπει να το κάνει άμεσα αφού υπάρχουν συνεχείς αγώνες. Πλέον, στην ΟΜΟΝΟΙΑ σκέφτονται τον επαναληπτικό της Τετάρτης με τη Δόξα για το κύπελλο και θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Παραλίμνι και Αποέλ, μέχρι το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Άρα, δίνει ματς με Δόξα και Παραλίμνι και μετά 13 ντέρμπι στη σειρά, που θα κριθεί και ο στόχος της στο πρωτάθλημα.

Αρχειο