ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η «απάντηση» και η πρόκληση της κορυφής

Ο απολογισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα ντέρμπι είναι εκπληκτικός. Σε 19 ντέρμπι με τον Μπεργκ στον πάγκο της, έφυγε από το γήπεδο μόλις μια φορά με την ήττα. Το μοναδικό παιχνίδι που έχασε (1-2) ήταν απέναντι στο σημερινό αντίπαλό της (Απόλλωνα) στο ίδιο γήπεδο (Τσίρειο). Ήταν στις 4 Ιανουαρίου 2020.

Από τότε πέρασε ένας χρόνος και η ΟΜΟΝΟΙΑ, που στο ΓΣΠ με τον Μπεργκ στον πάγκο της νίκησε και τις δύο φορές που υποδέχθηκε τον Απόλλωνα, πέρσι και φέτος, με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα, πάει στο Τσίρειο για να «απαντήσει» στην περσινή ήττα και το καλύτερο; Να βρεθεί στην κορυφή! Εκεί που της αξίζει να βρίσκεται και εκεί που θέλει να είναι και με το τέλος της σεζόν, για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Με φάρο την επιτυχία προ μίας εβδομάδας επί του Απόλλωνα στο ΓΣΠ και με αποφασιστικότητα για επάνοδο στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στη Λεμεσό για το «διπλό». Διατηρώντας και το αήττητο στα ντέρμπι στην τρέχουσα σεζόν. Σαφώς και επιβάλλεται να έχει καλύτερη απόδοση σε σχέση με το τελευταίο ματς, να είναι πιο διεκδικητική και με τη φιλοσοφία που της πάει και τη χαρακτηρίζει.

Από τη στιγμή που το ματς είναι εξ αναβολής για την 5η αγωνιστική, ο Μπεργκ δεν υπολογίζει τον Παπουλή που είναι τιμωρημένος και τον Τσέποβιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού προσφάτως εντάχθηκε στο ρόστερ. Σε σχέση με το ματς με την ΑΕΛ, αναμένονται αλλαγές αφού τότε έμειναν στον πάγκο ποδοσφαιριστές που προηγουμένως ήταν βασικοί και πρωταγωνιστές σε επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το σίγουρο είναι πως, ο Μπεργκ έχει επιλογές για το καλύτερο δυνατό σχήμα αλλά και γεμάτο πάγκο παρά τις δύο απουσίες.

Αρχειο