ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ο Μιχαλάκης στα υπ’ όψιν

Το όνομα του Γέσπερ Φρέντμπεργκ «παίζει» πιο έντονα από κάθε άλλο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Μοιάζει με το πρώτο φαβορί για ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός αφού στα υπ’ όψιν είναι και ένας – δυο άλλοι υποψήφιοι. Ο ένας απ’ αυτούς είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου (το όνομά του ακούστηκε εδώ και καιρό), που τη δεδομένη στιγμή έχει συμβόλαιο με την ΚΟΠ αφού είναι στο τιμ της Εθνικής Κύπρου. Πάμπος και Μιχάλης συνεργάστηκαν μαζί στην Εθνική, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και δεν θα έλεγε κανένας από τους δυο να συνεργαστούν εκ νέου στην Ομόνοια. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένα, παρόλο που τη δεδομένη στιγμή ο Φρέντμπεργκ φαντάζει ως ο επικρατέστερος.

Το όλο ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, πιθανότατα τη Δευτέρα. Ο πρόεδρος θα ολοκληρώσει τις επαφές και συζητήσεις του με τους υποψήφιους και όπως έκανε και με την περίπτωση Πάμπου Χριστοδούλου, θα τους παρουσιάσει στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., θα κάνει την εισήγησή του και αναλόγως θα υπάρξει κατάληξη.

Αυτό που έχει σημασία είναι, ο εκλεκτός για τη θέση του τεχνικού διευθυντή θα πρέπει να είναι άτομο που επίσης γνωρίζει την Ομόνοια και να έχει την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τον προπονητή. Τώρα, τα πως θα λειτουργήσει η συγκεκριμένη θέση αναλόγως και με τον τρόπο λειτουργίας που επιθυμεί η διοίκηση είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει όταν ο τεχνικός διευθυντής αναλάβει τα καθήκοντά του.

Αρχειο