ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαι τώρα Ανόρθωση….

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες απέναντι στον Ερμή έκανε με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά της, κερδίζοντας με 0-5 την ομάδα της Αραδίππου, και “κλείδωσε” ουσιαστικά την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Aν και η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν ήταν τέτοια για να μπορέσουμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, χθες όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν και πήραν ευκαιρία απέδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για τους Τζιωνή, Εζρά και Περέϊρα οι οποίοι δήλωσαν βροντερά παρόν και επιβάλλεται να πάρουν ευκαιρίες και στους αγώνες πρωταθλήματος.

Από σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζει σελίδα και βλέπει μόνο το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Η ομάδα μας έδειξε στις πρώτες 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Η ομάδα της Αμμοχώστου διανύει μια πολύ καλή περίοδο και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όμως μια σοβαρή και παθιασμένη ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κερδίσει το ντέρμπι και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στον 1 βαθμό.

Μοναδικό ερωτηματικό για το ντέρμπι της Κυριακής είναι ο Φαμπιάνο, ο οποίος χθες ένιωσε κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις στο πόδι και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι.

Αρχειο